Waardevol? Delen wordt gewaardeerd:


Huilbaby

HUILBABY?

Een geboorte is en blijft een zware klus voor moeder en kind. Zo kunnen zwangere vrouwen door een behandeling met CST-technieken een aangenamere zwangerschapsperiode beleven met een vooruitzicht op minder complicaties bij de bevalling.

Na de bevalling zit de baby vaak nog niet comfortabel in zijn lichaampje en mama kan ook wat extra ondersteuning gebruiken.

Het hoofdje en de hals van de baby zijn gedurende en na de geboorte bijzonder gevoelig. De baby kan het vervelend vinden om aangeraakt te worden, ligt niet comfortabel in zijn wiegje of heeft last van verteringsproblemen of een slechte zuigreflex. Een huilbaby is nooit ‘zomaar’ lastig.


Pijn en andere ongemakken kunnen op een heel zachte en natuurlijke wijze met behulp van CST-technieken verholpen worden. Zo kunnen latere vermoeidheids-, leer-, en gedragsstoornissen bij kinderen al van bij de geboorte of preventief zelfs al tijdens de zwangerschap grotendeels voorkomen worden.


Baby’s en kleine kinderen houden heel erg van CST-technieken. Het geeft hen een geborgen en rustig gevoel.Waardevol? Delen wordt gewaardeerd:

Direct naar het profiel van Jan Camus, Cranio Sacraal Therapie »


Zoek een praktijk bij u in de buurt »


Lees een ander artikel »Auteur

Jan Camus, Cranio Sacraal Therapie
August Vermeylenlaan 3
2050 Antwerpen

Andere artikelen

Wat is contextuele psychotherapie?
Lees verder

Issues zitten in de tissues
Lees verder

Innerlijke rust behouden in Corona tijden
Lees verder

Onze missie
Lees verder


Zoek naar een praktijk in de buurt