Waardevol? Delen wordt gewaardeerd:


Munay-ki

Sinds 2010 verdiep ik mij in de wijsheid van de Q'eros. Dit zijn de rechtstreekse afstammelingen van de Inca's. Zij leefden 500 jaar lang volledig afgezonderd van de rest van de wereld, daarom is hun oude kennis heel goed bewaard gebleven. Wat ik leerde geef ik door in workshops

De  workshop Munay-ki omvat 3 dagen met een tussentijd van een maand om het geleerde te integreren. Je ontvangt de inwijdingen die jouw eigen proces van heling en bewustwording starten en/ of versnellen.

Je bent niet geboren met de erfzonde, zoals je werd geleerd. Je bent geboren met het Incazaad, het potentieel van jouw ziel. Het is je geboorterecht om jouw zaadje tot bloei te brengen, om de opdracht van je ziel hier op aarde te vervullen.

Dag 1 : de basisinwijdingen
Hier kan je de rugzak die je meedraagt legen. Wat draag je mee vanuit de voorbije jaren van je leven dat niet geheeld is? Welke negatieve overtuigingen over jezelf sleur je mee, welke oordelen over jezelf?

Dag 2 : de lineage inwijdingen
Welke stukken kregen je voorouders niet geheeld en hebben zij via je genen aan jou doorgegeven? Dat kan zowel fysiek als psychisch of emotioneel zijn.
En welke niet - geheelde stukken uit vorige levens liggen opgeslagen in jouw onderbewuste?

Dag 3 : de nieuwe inwijdingen
Nu je rugzak leeg is, kan je contact maken met je ziel en je hoger zelf en ontdek je dat je kan kiezen om uit de collectieve nachtmerrie te stappen en te gaan voor jouw eigen droom.

Data en plaats:
8 maart, 5 april en 17 mei bij Woestara, Lariksdreef 5 in Waardamme
bijdrage: 75 euro per dagdeelWaardevol? Delen wordt gewaardeerd:

Direct naar het profiel van Chakanaherb »


Zoek een praktijk bij u in de buurt »


Lees een ander artikel »Auteur

Chakanaherb
Rekkemsestraat 107
8510 Marke

Andere artikelen

Wat is contextuele psychotherapie?
Lees verder

Issues zitten in de tissues
Lees verder

Innerlijke rust behouden in Corona tijden
Lees verder

Onze missie
Lees verder


Zoek naar een praktijk in de buurt