Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

DyoB
  
Adres:Sint-Truidersteenweg 62/2
Postcode:3540
Plaats:Herk-de-Stad
  
Telefoon:0498295339
Website:http://www.dyob.be

INFORMATIE

DyoB – praktijk voor gezondheidstherapieën staat voluit voor “Design Your Own Balance” (drukpuntmassage, shiatsu, auriculotherapie of oor acupunctuur, moxa, aromatherapie, audio psycho fonologie of luistertherapie,…).
In onze praktijk gaan wij samen met jou op zoek naar een uitgebalanceerd en persoonlijk gevoel.  

Wil je meer balans in je leven? Zoek je ontspanning, onthaasting, harmonie, rust, zingeving of persoonlijke groei? Verlang je naar meer kwaliteit in je leven?  Onze therapieën helpen bij vermoeidheid, rugpijn, nek- en schouderklachten, slaapproblemen, depressie, onrust, hoofdpijn, gedragsproblemen, buik- en ademhalingsproblemen, burn-out, evenwichtsstoornissen, enz… Lees meer over onze therapieën op onze website http://www.dyob.be/
Wij zijn alle dagen open op afspraak. Onze praktijk is centraal gelegen in Limburg en biedt multidisciplinaire diensten aan in samenwerking met de groepspratkijk (osteopathie, acupunctuur, yoga, kiné, manuele therapie).

De vertrektherapie bij DyoB is vaak Shiatsu of drukpuntmassage die een toegevoegde waarde krijgt door de combinatie met aromatherapie (therapeutische en medicinaal), moxa en oor acupunctuur.
Een extra specialisatie bij DyoB is Audio Psycho Fonologie of Luistertherapie.  
 
“LUISTEREN” ALS VOORWAARDE VOOR EEN GOEDE COMMUNICATIE.
Wat is Audio Psycho Fonologie?
 
“Ik hoor je wel maar ik begrijp je niet!”
“Ik denk dat ik slechter ga horen alhoewel ik daar ook aan twijfel.”
“Mijn kind heeft dyslexie. Is daar wat aan te doen?”
“Ik krijg het niet voor mekaar om mijn gedachten onder woorden te brengen.”
“Ik reageer altijd te laat en anderen zijn me vaak voor.”
“Ik heb veel meer in me dan dat er nu uitkomt!”
“Als een kind een gezond lichaam heeft dat hem toch niet gehoorzaamt, goede ogen heeft maar de weide niet op dezelfde wijze ziet als de anderen, dan kan dit kind niemand vertellen welke moeilijkheden het heeft. Het geeft de indruk altijd tegen de anderen te zijn en iedereen verwacht dat het zich gedraagt zoals de anderen.”
 
Bij al deze problemen vervult de coördinatie tussen de twee hersenhelften een zeer belangrijke rol. Het oor is de meest effectieve toegang tot de hersenschors en haar verbinding met het zenuwstelsel. Het oor functioneert letterlijk als een accu voor de oplading van onze hersenschors. Bovenstaande quotes roepen vragen op, die eerst blijven liggen en later motiveren om op zoek te gaan naar een oplossing.  Met muziek en stem in de APF Luistertherapie verbetert  houding, communicatie, taal, spraak, gedrag en daarmee ook het algemeen functioneren. De luistertherapie is gebaseerd op de theorie, de experimenten en de rijke therapeutische ervaringen van Prof. Tomatis, die begonnen is als Neus-Keel-Oren arts en bijna 50 jaar onderzoek deed. 
Deze therapie is geschikt voor kinderen en voor volwassenen en kan verlichting brengen bij de hieronder vermelde problematieken :
 
- leerproblemen, concentratieproblemen, schoolmoeheid,
- autisme spectrum stoornissen, Syndroom van Down, ADHD, ADD,...
- depressie, burn-out
- evenwichtsstoornissen, tinnitus of fluittoon, slecht horen/luisteren,...
- beroerte, slaapstoornissen,....

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Concept Department / Therapeuten.be