Geverifieerd

consulthealth

Introductie:

Het BBRS (Basis Bio Regulatie Systeem) krijgt vooral de aandacht. Het BBRS is het grootste systeem dat alle cellen met elkaar verbindt en voor 60-70% van het totale weefsel van het menselijk lichaam uitmaakt. Het BBRS (ook wel de Matrix genoemd) omschrijft een gans netwerk aan informatie. Door de vele toegenomen vormen van vervuiling nl. industrievoeding, Electro smog , negatieve emoties,… krijgt het systeem het zwaar te verduren. 


In de mens is voortdurend van alles in beweging en in dat verband is gebleken dat er sprake is van ritmische bewegingen. Het BBRS is ook verantwoordelijk voor het opslaan van zuren. De zuurtegraad is niet altijd dezelfde. De mens staat, zo is gebleken, ook in een duidelijke wisselwerking met zijn omgeving in de meest ruime zin van het woord.

Begrip natuurgeneeskunde :
Wij zouden het willen definiëren als een geneeswijze die rekening houdt met het eigen vermogen tot herstel (de "Vis Medicatrix Naturae") van een organisme. Er is een natuurlijke neiging naar gezondheid en met bepaalde therapieën of handelingen kun je dit zelf genezend vermogen stimuleren. 
De natuurgeneeskunde richt zich niet primair op het bestrijden van de ziekte en het behandelen van de symptomen, maar richt zich vooral op het stimuleren van het zelf genezend vermogen. 
In deze zin is natuurgeneeskunde een heel breed begrip en vallen geneeswijzen als preventieve geneeskunde, voedingsadviezen, leefstijladviezen, orthomoleculaire geneeskunde, homeopathie, acupunctuur enzovoorts onder natuurgeneeskunde.Het BBRS (Basis Bio Regulatie Systeem) krijgt vooral de aandacht. Het BBRS is het grootste systeem dat alle cellen met elkaar verbindt en voor 60-70% van het totale weefsel van het menselijk lichaam uitmaakt. Het BBRS (ook wel de Matrix genoemd) omschrijft een gans netwerk aan informatie. Door de vele toegenomen vormen van vervuiling nl. industrievoeding, Electro smog , negatieve emoties,… krijgt het systeem het zwaar te verduren. 

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief
 Foto's

Neem contact op


Adresgegevens

consulthealth
Steenoven 23
8730 Beernem Oedelem