Geverifieerd

Desmet Luc

Introductie:

Lesgever Tai Chi Chuan in Brugge en omstreken. Er wordt op meerdere locaties de lange Yang vorm onderwezen en tevens Chen stijl voor  een betere gezondheid. De lessen zijn steeds voorzien van degelijke energie oefeningen die vanuit de inzichten van tai chi chuan vertrekken. Luc Desmet bestudeert zelf nog steeds de tai chi vormen (nu meer dan 25 jaar bij Liu Wai Sang). Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring als lesgever.

Zeer zachte, balancerende behandelingsmethode waarbij het aanraken van acupunten op het gehele lichaam en op de voetzolen centraal staat.

De geavanceerde "touch techniek" onderwezen door Liu Wai Sang, wordt toegepast. Het is een aanraking die neutraal is en de cliënt de hoogst mogelijke vorm van zelfheling en zelfstandigheid toelaat. 

De behandeling is efficiënt en "to the point". Er worden rusttijden ingebouwd met life akoustische muziek en zang.Daarbij wordt gebruik gemaakt van de Lier en de didgeridoo om de cliënt nog een diepere heling te geven.

Als maatschappelijk werker heeft hij zich verder bekwaamd in gesprekstechnieken.  Binnenkort komt hij met een vernieuwende gesprekstechniek op de markt.

De behandelingen zijn met volledig respect voor de privacy. er wordt discreet omgegaan met eventuele informatie.

Het hoogste doel van zowel de tai Chi Chuan als de behandelingen is het helpen vinden van een evenwicht tussen lichaam en geest zodat beide actoren elkaar kunnen ondersteunen tijdens de levenswandel.

Neem contact op


Adresgegevens

Desmet Luc
Langestraat 25
8000 Brugge