Geverifieerd

Frank Polders

Op weg naar de ont-knoping

Introductie:

Psychotherapie in Ternat (Wambeek) bij BRUSSEL www.aarde-oase.com : 0476 637 647 Specialisaties: -Burn-out -Relatieproblemen -Depressie -Vastzitten in belangrijke keuzes -Angst

Aarde Oase ligt in een officieel natuurgebied aan de rand van het Liedekerkebos.

1. PSYCHOTHERAPIE EN - COACHING

Het is mijn passie om mensen in een positieve beweging te brengen. Ik begeleid of gids mensen in hun moeilijkheden op hun levenspad: onder andere depressie, angsten, burn-out, relatieproblemen, faalangst, stress en keuzemoeilijkheden. Of in de therapieruimte of al wandelend in de natuur in Ternat. De natuur werkt als faciliterende factor: rust, verbinding en een scala aan symboliek.

2. WORKSHOPS

-Natuurbeleving en -verbinding, Naturefulness Hier gaat het om bewust-zijn, bewust waarnemen en ervaren, verwonderen, verbinden en genieten. De belangrijkste ingrediënten zijn: grondingsoefeningen, meditatie, experimenten in bewust waarnemen in de vijf zintuigen, natuurverhalen, speelsheid en humor, stilte voelen en het delen van de ervaringen met de anderen.

-Communicatie en relatie

De rode draad is communicatie, relatie en verbinding, met jezelf, de anderen en de natuur. De belangrijkste ingrediënten zijn aanraking en massage, meditatie, dans en beweging en het trainen in communicatiemodellen als de axenroos, interactiecirkel... Tijdens elke workshop daag ik de mensen uit om een dieper contact te maken met zichzelf, de anderen en en de natuur. Het aanwezig zijn in en verbinden met de natuur maakt mensen open om dieper contact te maken. Ook meerdaagse workshop voor koppels. Massage, beweging, communicatie en verbinding. Voor koppels die weg willen uit de miserie, voor koppels die willen groeien.

-Je burnout aanpakken Tips, trics en tools voor mensen die een burn-out ervaren en voor mensen die zich moe en uitgeput voelen.

Curriculum Vitae Opleidingen

Hoger Secundair Onderwijs, Sint-Norbertuscollege te Antwerpen, diploma wetenschappelijke B, behaald in 1977. Hoger Niet-universitair Onderwijs, Stedelijk Hoger Instituut voor Sociale Studies te Antwerpen, graduaat orthopedagogiek, vierjarige opleiding, beëindigd in 1996. Vlaamse Vereniging van Behandelingscentra Verslaafdenzorg te Gent, drughulpverlening, driejarige opleiding, beëindigd in 2000. Oost-West-Centrum te Antwerpen, massage, éénjarige opleiding, beëindigd in 2002. Natuurlijk Genezen te Deurne, verscheidene massageworkshops, verspreid over 2003. Relatiestudio te Gent, relatiepsychotherapie, driejarige opleiding, beëindigd in 2004. Educatieve Academie te Antwerpen, begeleiden van familiesystemen in een therapeutische context, éénjarige opleiding in 2004. Instituut voor Transpersoonlijke Therapie te Mechelen, één jaar, beëindigd in 2006. Balans te Gent: Beweging en dans in therapie, 2012-2013.

Loopbaan, verkorte versie * Krachtpunt, Zottegem en Aalst, psychotherapeut vanaf begin 2018 * Eniti, Berchem, psychotherapeut van 2009 tot en met 2017 * Centrum Geestelijke Gezondheidszorg ‘ Waas en Dender ‘ te Sint-Niklaas, therapeut en docent voor jongeren en volwassenen van 1999 tot 2007. * Zelfstandige praktijk als therapeut sinds 2006. * Therapeutische Gemeenschap ‘ De Sleutel ‘ te Sint-Kruiswinkel, begeleider in 1999. * Opvangcentrum voor jongvolwassenen ‘ De Brug ‘ te Sint-Niklaas, groepsbegeleider en individuele begeleider van 1993 tot 1999.


Rubrieken / diensten:
Ademtherapie Assertiviteitstraining Bedrijfs- /Groepsbegeleiding Business- en Teamcoaching Client Centered-Therapy Coaching Contextuele Therapie Danstherapie Dramatherapie Familie Opstellingen Gedragstherapie Gesprekstherapie Meditatie Mindfulness Orthopedagogie Psychoanalyse / Psychotherapie Psychodrama Relatietherapie (Koppeltherapie) Relaxatietraining Supervisie Systeemtherapie Trans-persoonlijke Therapie Verslavingszorg Wandeltherapie


Artikelen
Neem contact op


Adresgegevens

Frank Polders
Fossebaan 223
1741 Ternat