Geverifieerd

in counseling

Introductie:

INCOUNSELING: PRAKTIJK VOOR INZICHT EN GROEI

incounseling is een toevluchtsoord om volledig tot jezelf te komen. Wat er ook in je leeft, waarmee je ook worstelt, om het even waar je jezelf zorgen over maakt, waarover je allemaal droomt, hoe gek ook, het mag er en het kan er.

Je gaat er in gesprek met iemand die goed luistert, veel begrijpt, onvoorwaardelijk accepteert en altijd met je meewerkt. Je spreekt er in vertrouwen over je issues, om ze beter te leren begrijpen en om meer inzicht te krijgen in jezelf. Je leert er de inzichten uit de psychologie toe te passen op jezelf, je relaties, je problemen en je projecten. Je doet dit alles om tot meer begrip te komen en verbetering te brengen in je leven.

incounseling focust zich op de issues en dilemma's van twintigers en dertigers:

Emotionele klachten
Relatieproblemen
Loopbaancoaching
Levensvragen 


Je bent welkom en ik help je graag.

Vriendelijke groeten

Gunther Tanghe


INCOUNSELING IN DE MEDIA

"Tijdens de voorbije 5 jaar had Gunther zich bijgeschoold in de integratieve psychologie en die wil hij nu keihard gaan toepassen op een manier die al bestaat in wereldsteden als Londen en New York, maar hier nog vrij onbekend is: Gunther wil met mensen praten maar vooral hén heel veel laten praten en hen door dergelijke gesprekken, oefeningen en simulatiespellen zichzelf laten ontdekken, hun eigen problemen onder ogen durven zien én zelf tot mogelijke oplossingen leren komen."

"Dat kan over persoonlijke emoties gaan, verdriet, onzekerheid, tegenslagen in de liefde of carrièrematig: wie ben ik, wat doe ik, waar wil ik geraken en hoe gaan we dat aanpakken? Over stress, angsten, frustraties en aspiraties."

"incounseling focust voornamelijk op twintigers en dertigers die ergens mee worstelen, die nood hebben aan een sparring partner om er weer vollen bak (en meer dan tevoren) tegenaan te kunnen gaan. 
Kortom: professionele hulp voor zij die eventjes nood hebben aan méér dan een schouderklop of goedbedoelde, maar soms slecht aankomende, woorden van vrienden."Voorgestelde praktijken

Lifesense
Op afspraak geopend
Geverifieerd
Gercertificeerd Enneagram Coach - Hoogsensitiviteit - Voedingscoach Coaching- Enneagram – Hoogsensitiviteit – Geweld...
Maalderstraat 31
2290 Vorselaar
Rubrieken / diensten: Assertiviteitstraining Bachbloesem therapie Bedrijfs- /Groepsbegeleiding Business- en Teamcoaching Client Centered-Therapy Coaching


praktijk voor psychotherapie Aline Lockefeer
Geverifieerd
Wezel 68
2400 Mol


Marianne Dewispelaere
Geverifieerd
Herman Vanspringellaan 4
2280 Grobbendonk
Rubrieken / diensten: * Online coaching * Online therapie Beeldende Therapie Client Centered-Therapy Coaching Contextuele Therapie


Neem contact op


Adresgegevens

in counseling
Korianderstraat 29
9000 Gent