Geverifieerd

Chakanaherb

Introductie:

Chakanaherb

Deze praktijk is gelegen in Marke bij Kortrijk. Mijn naam is Carmen Vandorpe, ik heb een diploma gezondheidstherapie, fytotherapie, emoconie en spagyriek. 

Naast de kruidentherapie werk ik met healing uit de traditie van de Q'eros uit Peru, die de laatste levende afstammelingen zijn van de Inca. 

fytotherapie

Deze vorm van kruidentherapie is vooral gericht op lichamelijke klachten. De werkzame stoffen in de plant gaan immers een biochemische reactie aan in ons lichaam en kunnen zo hun helende werk doen.

emoconie

Dit is een nieuwe vorm van helen van emoties door middel van planten. Het lijkt in niets op de Bachbloesem remedies. De emotionele concentraten (kortweg emocons) halen je uit een neerwaartse spiraal en geven je nieuwe levensmoed.

Deze therapie werkt met de verschillende delen van de plant (wortel, stengel, blad, bloemen, vruchten...) die invloed uitoefenen op de chakrapunten in ons lichaam. Er wordt veel met verse planten gewerkt, om zoveel mogelijk van de levensenergie van de plant in de emocon te brengen. 

spagyriek

Deze alchemistische kruidentherapie gebruikt de planten die een zelfde trilling hebben als de elementen op de tabel van Mendeljeff. Die herinner je je vast nog wel uit de lessen chemie op school. 

Door de manier van bereiden (uit elkaar halen en terug samen voegen) ontstaan er nieuwe verbindingen tussen de werkzame stoffen in de plant. Hierdoor verdwijnt elke giftigheid en wordt de weg geopend naar spirituele groei.

kruidenworkshops

Je mag altijd contact met mij opnemen voor het inrichten van een workshop met kruiden. Wil je graag een bereiding leren maken, maar weet je niet hoe er aan te beginnen, of heb je zelf een specifiek probleem waar je een kruidenremedie voor wil, dan werk ik iet voor jou uit.

healing uit de Incatraditie

We zijn door onze opvoeding geconditioneerd dat we geboren zijn met de erfzonde van Adam en Eva. We groeiden op met een straffende God in de hemel.

De Q'eros leren ons dat we allemaal geboren zijn met een Incazaadje, jouw eigen potentieel, datgene wat jij hier op aarde kwam doen. Het is je geboorterecht om dat Inca zaadje tot bloei te brengen, om jouw eigen Zijn helemaal tot uitdrukking te brengen.

Inca workshops

Hun wijsheid delen ze met ons in verschillende workshops, waarvan ik er ook enkele doorgeef : de Munay-ki, de Nusta karpay, Paña en de Despacho ceremonie.

Heb je wel interesse, maar ben je niet zeker of dit wel iets voor jou is? Dan kan je op zondagnamiddag even komen proeven van deze energie.Rubrieken / diensten:
Emoconie (therapie om emoties te helen met planten) Fytotherapie (kruidentherapie) Inca Medicina (Sjamanistische Healing) Natuurgeneeskunde Spagyriek (alchemistische plantentherapie))


Voorgestelde praktijken

Therapiepraktijk Peter Decuyper
Geverifieerd
Iedereen vanaf 12 jaar die psychisch en/of sociaal in moeilijkheden verkeert is welkom. Wanneer je angstig bent, een ver...
Vondelstraat 4
8310 Assebroek
Rubrieken / diensten: * Online therapie Gesprekstherapie Individuele therapie opvoedingsondersteuning Psychoanalyse / Psychotherapie Psycholoog


Myriam Spelier
Geverifieerd
Reiki, Access Bars, Oorkaarsentherapie, zuiveren en blokkades verwijderen in huizen, bij mensen en dieren, Bachbloesems, healing
Kamerijkstraat 37
9041 Oostakker


Koromiro
Op afspraak geopend
Geverifieerd
Molenlei 215
2650 Edegem
Rubrieken / diensten: * Online coaching Assertiviteitstraining Bedrijfs- /Groepsbegeleiding Business- en Teamcoaching Coaching Conflictbemiddeling / MediationFoto's
Artikelen
Neem contact op


Adresgegevens

Chakanaherb
Rekkemsestraat 107
8510 Marke 


Op afspraak geopend

Maandag

Op afspraak

Woensdag

Op afspraak

Donderdag

Op afspraak

Vrijdag

Op afspraak

Zaterdag

Op afspraak