Geverifieerd

Eveline Librecht - Dierenkracht

Ervaar de helende werking van dieren

Introductie:

Je kent het wel, de pech die je soms in het leven hebt. Iets dat ons overkomt waar we niet om gevraagd hebben en heel oneerlijk lijkt. Het staat het geluk van jullie gezin in de weg, doet jullie verdriet, maakt jullie onzeker of zet jullie volledige leven op zijn kop. Hoe graag en goed we onze kinderen willen beschermen, toch loert ook voor hen soms het verdriet om de hoek, worden ze geconfronteerd met onaangename situaties of daagt het leven hen uit. Hoe groot of klein dergelijke situaties mogen zijn, ze kunnen een overspoeling van emoties bij onze kinderen teweegbrengen en ze uit balans halen.

Op deze momenten wil ik er voor jullie zijn. Samen met de therapiedieren help ik jouw kind bij het dragen van zijn rugzakje. Binnen een begeleiding werken we creatief en ervaringsgericht vanuit contact en samenzijn.

Binnen de sessies wordt er steeds vertrokken vanuit de sterktes van jouw kind die verder worden ontplooit. Samen met de dieren zorg ik er voor dat jouw kind de kans krijgt om open te bloeien en te groeien. Jouw kind zal hierdoor opnieuw in zijn kracht komen te staan waardoor hindernissen of moeilijkheden kunnen omgeruild worden voor rust en geluk.

Ik werk steeds in verbinding met jullie kind en in alle zachtheid en mildheid. De therapiedieren fungeren hierbij als co-begeleiders waarbij hun krachtige en helende werking de rode draad is.

Ik hoop je te ontmoeten.

Eveline


Rubrieken / diensten:
* Online coaching * Online therapie Assertiviteitstraining Beeldende Therapie Contextuele Therapie Creatieve Therapie Gesprekstherapie Gezinstherapie Integratieve Psychotherapie Interactionele Vormgeving (I.V. Therapie) Oplossingsgerichte Therapie Ouderbegeleiding Sociale Vaardigheidstraining Speltherapie Systeemtherapie


Foto's

Neem contact op


Adresgegevens

Eveline Librecht - Dierenkracht
Olieberg 58
8552 Zwevegem
Gesloten

Maandag

Op afspraak

Dinsdag

Op afspraak

Woensdag

Op afspraak

Donderdag

Op afspraak

Vrijdag

Op afspraak

Zaterdag

Op afspraak