Geverifieerd

Hypnose Antwerpen - Candice Nuyttens

Introductie:

(Bekend van oa: Goed gevoel, Flair, radio JOE fm)

  • Kies het type afspraak: een volwaardige online hypnose sessie of audio hypnose in het comfort van je eigen omgeving of een hypnose sessie in de praktijk bij de therapeut
  • Hypnose therapie helpt je snel en diepgaand.


VOOR WIE?

Iedereen kan vroeg of laat wat ondersteuning gebruiken. Of het nu gaat om het afleren van ongewenste gewoontes en verslavingen, afslanken zonder moeite, angsten, verbeteren van prestaties, het stimuleren van een positieve mindset en verwerking van trauma's. Iedereen die graag de verbeterde versie van zichzelf wil worden en/of meer uit het leven wil halen is welkom.

Meer info: www.hypnoseantwerpen.be

BIO

Candice is altijd geïntrigeerd geweest door de complexiteit van de menselijke psyche. Gedreven door een ontembare nieuwsgierigheid naar de wereld om haar heen en een sterke wil om anderen te helpen op hun levenspad. Ze leeft volgens het principe dat ze elk jaar dat ze moet ‘afgeven in tijd’ wil compenseren door een jaar innerlijke groei als mens. Bijleren stopt nooit voor haar, na pedagogische studies gaat ze nu voor een Master in psychologie en blijft ze zich verdiepen in methodieken die een grote impact hebben op het verbeteren van de geluksbeleving van de mens.

STUDIE

Internationaal Register Hypnotherapeut Gecertificeerd door WLM Hypnosis USA (Jeffrey Stephens). Certified Direct HypnotistProud member of the International Order of Master Hypnotists. Silva methode sedert 2006. Pedagogische studies (bijzondere jeugdzorg, orthopedagogie. Momenteel: Psychologie).


Rubrieken / diensten:
* Online coaching * Online therapie Ademtherapie Bedrijfs- /Groepsbegeleiding Business- en Teamcoaching Coaching Counselling Diëtist (Voedingsdeskundige) Gesprekstherapie Hypnotherapie (Hypnose) Individuele therapie Innerlijk Kind Therapie Life Coaching Loopbaan Begeleiding Meditatie Mindfulness NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) Oplossingsgerichte Therapie Visualisaties Wandeltherapie


Artikelen
Neem contact op


Adresgegevens

Hypnose Antwerpen - Candice Nuyttens
August Michielsstraat 7
2000 Antwerpen
Op afspraak geopend

Maandag

Op afspraak

Dinsdag

Op afspraak

Woensdag

Op afspraak

Donderdag

Op afspraak

Vrijdag

Op afspraak

Zaterdag

Op afspraak

Zondag

00:00 t/m 00:00