Geverifieerd

Koromiro

Stimuleer je persoonlijke ontwikkeling, communicatie en kwaliteitsbeleving in je relaties

Introductie:

Door bewust te worden van onze denkstijl, attitude, waarden en manier van communiceren, kunnen we efficiënter met situaties in ons privé en professioneel leven omgaan. Hierdoor kunnen we vorm, richting en zin aan ons leven geven en de relaties met onze omgeving optimaliseren. 

Of we nu functioneren binnen een liefdesrelatie, familie of team, we vinden het belangrijk om een evenwicht te ervaren tussen het ontplooien van onze eigenheid en we willen ons simultaan verbonden voelen met anderen. 

Hoe bewuster we het potentieel van elk individu en de groep benutten, hoe helderder en constructiever onze onderlinge communicatie zal worden met een versterking van de relatie als gevolg. Ook bij conflictsituaties draagt dit bij tot het ontmijnen van oplopende spanningen en het constructief bespreekbaar maken van de essentie van de boodschap. 

Zowel individuen, koppels, families en organisaties kunnen bij Koromiro terecht voor persoonlijke ontwikkeling alsook relatie- en communicatiebegeleiding. Hiervoor kan je beroep doen op coaching/counseling, bemiddeling, consultancy en training


Rubrieken / diensten:
* Online coaching Assertiviteitstraining Bedrijfs- /Groepsbegeleiding Business- en Teamcoaching Coaching Conflictbemiddeling / Mediation Contextuele Therapie Counselling Familie Therapie Gezinstherapie Life Coaching NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) opvoedingsondersteuning Ouderbegeleiding Ouderschapsbemiddeling Relatietherapie (Koppeltherapie) Sociale Vaardigheidstraining
Neem contact op


Adresgegevens

Koromiro
Molenlei 215
2650 Edegem
Op afspraak geopend

Maandag

Op afspraak

Dinsdag

Op afspraak

Woensdag

Op afspraak

Donderdag

Op afspraak

Vrijdag

Op afspraak

Zaterdag

Op afspraak