Geverifieerd

praktijk voor psychotherapie Aline Lockefeer

Introductie:

Praktijk voor psychotherapie Aline Lockefeer

De praktijk heeft een rustige en discrete ligging en ruime parkeermogelijkheden.

U kan bij mij terecht voor individuele therapie en relatie- koppel of gezinstherapie. Wat uw aanmeldingsvraag, probleem of klacht ook is, ik ga graag samen met u op zoek naar de voor u meest geschikte aanpak en methodiek.

Angsten, burn-out, depressie, faalangst, levensvraagstukken, relatiebreuk, rouw...met een brede waaier aan hulpvragen gaan we samen aan de slag. Maar ook bij relatievraagstukken, levenskeuzes, zingeving, opvoeden, omgaan met verliessituaties, keuzestress, en zoveel meer, kan het zinvol zijn binnen een veilig en professioneel kader duiding, richting en eigenheid te vinden.

Iedereen is van harte welkom in mijn praktijk. Vanuit eigen expertise en werkkader kies ik ervoor niet te werken rond verslavingszorg en dadertherapie. Mijn praktijk is niet toegerust als crisisdienst en beschikt niet over permanentie gedurende de nacht- en buiten de werkuren. Indien u nood heeft aan acute en urgente hulp neemt u best contact op met uw huisarts.

Bijzondere expertise en interesse: holebi gerelateerde therapie, burn out begeleiding, adolescenten.

Vanuit jarenlange ervaring werk ik met lange sessies (1,5 u) die zo opgebouwd zijn dat er ruimte is voor het inbrengen en oefenen met nieuw gedrag, denkkaders en tools, die u tussen de sessies door kan integreren en ervaren. Deze aanpak  blijkt zeer efficiënt en zorgt ervoor dat u zelf (binnen de grenzen van uw draagkracht) vrij snel verandering en vooruitgang ervaart. 

Ik streef  een optimale inplanning van de sessies na (zodat u zo snel mogelijk kan worden geholpen en niet nodeloos in de wachtkamer moet zitten). Sessies kunnen ook op zaterdag doorgaan, wat dikwijls onnodige stress (druk verkeer, haasten na het werk, enz.) kan vermijden. 

Bij voorkeur werk ik samen met uw huisarts, specialist en/of andere zorgverleners. Respect voor u en uw omgeving staan voorop.

De kostprijs van een individuele sessie bedraagt 60 euro. Voor  relatie- koppel of gezinstherapie wordt 80 euro per sessie aangerekend. Bij verschillende ziekenfondsen is een (beperkte) tussenkomst in de kost voorzien. U vindt hierover meer info op mijn website en uiteraard ook bij uw ziekenfonds.

Indien u vragen heeft, neem gerust contact op.Voorgestelde praktijken

eniti
Geverifieerd
Psychotherapeutische groepspraktijk te Berchem en te Schilde voor kinderen, jongeren en volwassenen. Zowel individuele g...
De Reep 13
2970 schilde


Psychologenpraktijk De Vestingen
Gesloten
Geverifieerd
Your mental health matters !
BUKKERSSTRAAT 12
8900 Ieper
Rubrieken / diensten: * Online coaching * Online therapie Ademtherapie Assertiviteitstraining Cognitieve Therapie Contextuele Therapie


A touch of shiatsu
Geverifieerd
Waarom is aanraken zo belangrijk? Raak je iemand aan, dan heb je rechtstreeks invloed op het zenuwstelsel. Het centrale ...
Hoornblaas 33
3271 Zichem


Neem contact op


Adresgegevens

praktijk voor psychotherapie Aline Lockefeer
Wezel 68
2400 Mol